Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug

Scheiden met aandacht®

Franchise

Word jij onze nieuwe franchisenemer?

Scheiden is al lastig genoeg. Daarom bieden wij mediation aan. We werken samen met deskundige mediators (bemiddelaars), die de klant aan de hand nemen en ervoor zorgen dat alle stappen in het scheidingstraject op een goede manier worden doorlopen. Bemiddelaars, die daarnaast oog hebben voor de persoonlijke situatie van de klant.

Als de klant liever de scheiding zelf regelt, zorgen wij er via online scheiden met Aandacht® voor dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien.

Dit vinden wij belangrijk.

Wij vinden het belangrijk, dat jouw hulp niet alleen stopt op het moment dat de vaststellingsovereenkomst is ondertekend met de klant. Jij werkt daarom actief samen met diverse partners, die je tijdens of na het traject aan kunt laten haken. Denk hierbij aan sociale en emotionele ondersteuning, hulp bij aangifte inkomstenbelasting en toeslagen, hulp bij het in kaart brengen van het pensioen na de scheiding en de woonmogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk dat jij dichtbij de klant staat. Jouw mediation gesprekken vinden daarom hoofdzakelijk bij de klant thuis plaats of online als de klant gekozen heeft voor Online Scheiden met Aandacht®. Op verzoek van de klant, kun jij uiteraard ook gebruik maken van flexibele gesprekslocaties.

Wat bieden wij franchisenemers?

Wij bieden je de mogelijkheid in korte tijd een goed lopende onderneming te starten onder de gevestigde naam Scheiden met Aandacht®. We bieden je ondersteuning op het gebied van marketing, opleiding(en), ondernemen, contract(en) en eventueel aanpak van (verkoop)gesprekken, zodat jij je voornamelijk kan bezig houden met de scheidingsbemiddeling en het creëren van ambassadeurs voor Scheiden met Aandacht®.

Even voorstellen

Word jij onze nieuwe franchise- nemer?

Laat dan hier jouw gegevens achter.

We willen graag kennismaken!