Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug
Terug naar overzicht Scheiden

Belasting regelen zónder gedoe, het kan met onze belastingservice!

Wij helpen.

Scheiden is al lastig genoeg. Je wilt daarna niet geconfronteerd worden met allerlei lastige vragen over de aangifte inkomstenbelasting en/of de toeslagen. Tijdens het traject bieden wij jullie daarom onze belastingservice aan.

Een dynamisch duo: even voorstellen

Mijn Belastingservice B.V. wordt gerund door ons: Pierre Claassen en Toine Verhaegh, ondernemers in hart en nieren én eigenaren van deze enthousiaste club. Door onze jarenlange ervaring weten wij blindelings de weg te vinden in onze regio. Onze ‘roots’ liggen binnen verschillende vestigingen van onze administratie- en belastingadvieskantoren in de regio Eindhoven.

Scheidingsaangiften zijn onze specialisatie

Sinds 2018 zijn we ons gaan specialiseren in scheidingsaangiften. Je begrijpt dat zulke aangiften meer vragen om extra kennis en aandacht dan standaard situaties. Samenwerkingen hebben we onder andere met Scheiden met Aandacht.

Samenwerking met Scheiden met Aandacht

Om onze samenwerkingen te optimaliseren, hebben we er in 2020 voor gekozen om onze afdeling Particulieren uit te breiden met alle ‘know-how’ van onze huidige administratie- en advieskantoren. Hieruit is Mijn Belastingservice B.V. ontstaan. Scheiden met Aandacht biedt namens Mijn Belastingservice B.V. de services aan waarmee je als scheidende partners zaken rondom jullie belasting uit handen geeft.

"Scheiden is al lastig genoeg" Wij helpen.

Jullie gaan scheiden, en dan?

Voor nu even genoeg over ons, we gaan terug naar onze diensten. Wij weten dat het al lastig genoeg is om je zaken weer op orde krijgen tijdens en na jullie scheiding. Om het dan nog maar niet te hebben over je belasting of toeslagen. Kortom, je krijgt te maken met verschillende keuzes en aanvragen die geregeld moeten worden.

Tijdens jullie traject bij Scheiden met Aandacht krijg je zo’n belastingservice aangeboden. Onze dienstverlening bestaat in dat geval voornamelijk uit het verzorgen van je aangifte inkomstenbelasting rondom de scheiding. Indien gewenst komen daar je voorlopige aangifte en toeslagen bij. Al jouw aanvragen worden met de grootste zorg samengesteld en bij jou voor akkoord aangeboden.

Zodra jullie het servicetraject bij ons hebben doorlopen, kun je er voor kiezen om klant te blijven. Je maakt dan zolang als je wilt het hele jaar door gebruik van onze diensten tegen betaalbare tarieven. Dit lichten we verder toe in één van onze eerste gesprekken met jou als klant.

Oké, maar waarom wordt deze belastingservice aangeboden?

Omdat je tijdens het scheidingsproces zoveel mogelijk ontzorgd wilt worden. Eén van de grote voordelen is namelijk dat deze service volledig gedigitaliseerd is. Daardoor hoef je niet óók nog eens tijd te maken om bij je belastingadviseur langs te gaan. Een scheiding vraagt immers al genoeg van je persoonlijke agenda en dat begrijpen wij. De eerste stap van de belastingservice is dat wij persoonlijk telefonisch contact met je opnemen om je op weg te helpen.

Een eigen account

Je krijgt na je aanmelding via Scheiden met Aandacht een eigen account binnen ons online aangifteprogramma. Via deze weg delen we gemakkelijk documenten en aanvragen met jou als klant. Je bekijkt dat dan op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Natuurlijk is er daarna ook ruimte om telefonisch contact met ons te hebben.

Een vast team met specialisten

En niet onbelangrijk: één van onze vaste teams met specialisten staat jou te woord en houdt zich bezig met jouw aanvragen. Doordat de belastingwetten en –regels bijna continu in beweging zijn, zorgen wij dat we daarvan goed op de hoogte blijven. Onze specialisten werken met veel liefde en aandacht voor dit vak en voor jou als mens.

Als laatste hebben wij de mogelijkheid om in zeer uitzonderlijke situaties een beroep te doen op onze experts binnen andere vestigingen. Zo bieden wij een breed en goed geschoold netwerk om altijd al jouw belastingvragen te beantwoorden. Dus: je kunt op ons rekenen!

Kennismakingsgesprek

Wil je graag meer informatie over scheiden en/of onze belastingservice? Plan dan gerust een persoonlijk kennismakingsgesprek in.

Advies of hulp omtrent de scheiding nodig? Neem gerust contact met mij op.

Fania Koppen
Scheidingsbemiddelaar en MfN register mediator

Scheiden met Aandacht voor jullie persoonlijke situatie. Wij helpen.Gerelateerde artikelen