Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen.

Bel mij terug
Terug naar overzicht Scheiden

Belasting regelen zónder gedoe

Wij helpen.

Scheiden is al lastig genoeg. Je zit niet te wachten op allerlei lastige vragen rondom aangifte inkomstenbelasting of toeslagen. Belasting regelen moet niet zo’n gedoe zijn, toch? Daarom bieden we jullie onze belastingservice aan.

Tijdens jullie traject bij Scheiden met Aandacht bieden we belastingservice aan. Alle aanvragen worden met de grootste zorg samengesteld en ter akkoord bij je aangeboden.

Belasting regelen samen met ons dynamische duo

Mijn Belastingservice B.V. wordt gerund door ons: Pierre Claassen en Toine Verhaegh, ondernemers in hart en nieren én eigenaren van deze enthousiaste club. Door onze jarenlange ervaring weten wij blindelings de weg te vinden in onze regio. Onze ‘roots’ liggen binnen verschillende vestigingen van onze administratie- en belastingadvieskantoren in de regio Eindhoven. Samen met ons wordt belasting regelen een fluitje van een cent.

Gespecialiseerd in scheidingsaangiften

Sinds 2018 zijn we ons gaan specialiseren in scheidingsaangiften. Je begrijpt dat zulke aangiften meer vragen om extra kennis en aandacht dan standaard situaties. Samenwerkingen hebben we onder andere met Scheiden met Aandacht.

Het ontstaan van de samenwerking

Om onze samenwerkingen te optimaliseren, hebben we er in 2020 voor gekozen om onze afdeling Particulieren uit te breiden met alle ‘know-how’ van onze huidige administratie- en advieskantoren. Hieruit is Mijn Belastingservice B.V. ontstaan. Scheiden met Aandacht biedt namens Mijn Belastingservice B.V. de services aan waarmee je als scheidende partners zaken rondom jullie belasting uit handen geeft.

Binnen no time je belasting regelen

Voor nu even genoeg over ons, terug naar onze diensten. Wij weten dat het al lastig genoeg is om je zaken weer op orde krijgen tijdens en na jullie scheiding. Belasting regelen is vaak een hoofdpijnproces… Je krijgt te maken met verschillende keuzes en aanvragen die geregeld moeten worden voor de belasting.

Daarom bieden we jullie tijdens het traject bij Scheiden met Aandacht de belastingservice aan. Onze dienstverlening staat volledig in het tekenen van jouw belasting regelen. Het gaat dan voornamelijk om het verzorgen van je aangifte inkomstenbelasting rondom de scheiding. Indien gewenst komen daar je voorlopige aangifte en toeslagen bij. Al jouw aanvragen worden met de grootste zorg samengesteld en bij jou voor akkoord aangeboden.

Zodra jullie het servicetraject bij ons hebben doorlopen kun je er voor kiezen om klant te blijven. Je maakt dan zolang als je wilt het hele jaar door gebruik de diensten van de belastingservice tegen betaalbare tarieven.

Belasting regelen | Scheiden met Aandacht

Belasting regelen én aandacht voor jou

Tijdens het scheidingsproces wil je zoveel mogelijk ontzorgt worden. De belastingservice draagt daaraan bij. Eén van de grote voordelen is namelijk dat deze service volledig gedigitaliseerd is. Daardoor hoef je niet óók nog eens tijd te maken om bij je belastingadviseur langs te gaan. Een scheiding vraagt immers al genoeg van je persoonlijke agenda en dat begrijpen wij. De eerste stap van de belastingservice is dat wij persoonlijk telefonisch contact met je opnemen om je op weg te helpen.

Een eigen account

Je krijgt na je aanmelding via Scheiden met Aandacht een eigen account binnen ons online aangifteprogramma. Via deze weg delen we gemakkelijk documenten en aanvragen met jou als klant. Je bekijkt dat dan op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Natuurlijk is er daarna ook ruimte om telefonisch contact met ons te hebben.

Een vast team met specialisten

En niet onbelangrijk: één van onze vaste teams met specialisten staat jou te woord en houdt zich bezig met jouw aanvragen. Doordat de belastingwetten en –regels bijna continu in beweging zijn, zorgen wij dat we daarvan goed op de hoogte blijven. Onze specialisten werken met veel liefde en aandacht voor dit vak en voor jou als mens.

Als laatste hebben wij de mogelijkheid om in zeer uitzonderlijke situaties een beroep te doen op onze experts binnen andere vestigingen. Zo bieden wij een breed en goed geschoold netwerk om altijd al jouw belastingvragen te beantwoorden. Dus: je kunt op ons rekenen!

Gerelateerde artikelen