Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug
Terug naar overzicht Over ons

Heidi Konings staat voor jullie klaar.

Even voorstellen..

Mijn naam is Heidi Konings. Ik heb een geregistreerd partnerschap en ben moeder van een dochter. Mijn omgeving typeert mij als zorgzaam, inlevend, duidelijk en daadkrachtig. Als scheidingsbemiddelaar zet ik deze kwaliteiten graag in om jullie in deze intensieve periode te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor jullie beiden. Dit zorgt voor rust, zodat jullie beiden kunnen beginnen aan een nieuwe start, apart van elkaar.

Jullie hebben besloten om uit elkaar te gaan

Het besluit om te scheiden heeft een enorme impact op ieders leven en gaat gepaard met veel vragen en emoties. Je leven staat op zijn kop, je weet vaak niet wat er allemaal op je afkomt en waarover je beslissingen moet maken.

Als scheidingsbemiddelaar kan ik in deze, vaak moeilijke, periode in je leven structuur brengen bij het maken van de juiste keuzes. Met kennis van zaken zal ik jullie door alle stappen begeleiden, die bij een scheiding horen, zoals: de zorg voor de kinderen, een woonoplossing voor ieder van jullie, de vermogensverdeling en het pensioen.

Tijdens het proces stel ik me onpartijdig en neutraal op en bewaak de belangen van jullie allebei. Ervaring leert, dat als de scheiding met wederzijds respect wordt afgehandeld, er een goede basis is gelegd voor het verdere contact met je ex-partner in de toekomst. Dit is vooral erg belangrijk, als er kinderen in het spel zijn. Als moeder weet ik hoe belangrijk het welzijn van je kinderen is. Het is daarom heel belangrijk om duidelijke afspraken te maken in het belang van het kind, welke worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

Woonoplossing

Een koopwoning vormt vaak een punt van zorg bij de scheiding. Kan één van jullie de woning overnemen? En waar gaat de ander dan wonen? Door mijn jarenlange ervaring als adviseur in de financiële dienstverlening heb ik veel met echtscheidingen te maken gehad. Wat hierbij vooral opviel was dat de afspraken, die gemaakt waren in een convenant vaak financieel niet uitvoerbaar bleken. Wij werken samen met ervaren hypotheekadviseurs, die gespecialiseerd zijn in hypotheekadvies bij echtscheidingen. Hierdoor kan er een convenant met woonoplossing worden opgesteld, wat door hypotheekverstrekkers geaccepteerd wordt. Dat geeft rust en vertrouwen voor de verdere afwikkeling van de scheiding.

"Scheiden is al lastig genoeg. Wij helpen."

Gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Ik nodig jullie graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek leg ik jullie meer uit over onze werkwijze. Onze gesprekken vinden plaats bij jullie thuis of op kantoor.

Om een afspraak in te plannen kun je het contactformulier invullen. Ik neem dan spoedig contact met jullie op.

 

Mochten jullie nog vragen voor mij hebben, neem dan contact met mij op

Heidi Konings
Scheidingsbemiddelaar

Scheiden met Aandacht voor jullie persoonlijke situatie. Wij helpen.    Speciaal aandacht voor jullie in iedere regio.

    Wij zijn werkzaam in de volgende regio’s Veldhoven, Valkenswaard, Geldrop, Eindhoven, Helmond, Venlo, Weert, Nederweert, Roermond, Sittard, Echt, Maastricht en Heerlen e.o. De mediationgesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis of als jullie dat prettiger vinden op kantoor in Helmond, Valkenswaard, Venlo of Roermond, Sint Odiliënberg, Brunssum en Maastricht. Willen jullie graag meer weten over onze bemiddelaars? Lees dan hun verhalen hierboven.

    Mijn collega's