Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug
Terug naar overzicht Over ons

Marco van Nus staat voor jullie klaar

Even voorstellen...

Mijn naam is Marco van Nus. Ik ben sinds 2015 scheidingsbemiddelaar en MFN Register mediator. Als jullie de beslissing hebben genomen om te gaan scheiden, komt er veel op jullie af. Waarschijnlijk weet je even niet zo goed wat de eerste stappen zijn. Daar ga ik jullie bij helpen. Als onpartijdige scheidingsbemiddelaar help ik jullie om weloverwogen keuzes te maken over de kinderen, woning en financiën.

Hulp bij afspraken maken over de kinderen

Een heel belangrijk onderwerp bij een scheiding: kinderen. Als vader van een zoon en dochter weet ik hoe belangrijk het geluk van je kinderen is. Zij staan daarom ook voorop in de afspraken die we maken. Hierbij zorg ik ook voor een goede afstemming tussen jullie.

Gezamenlijk gezag | Scheiden met Aandacht

Maken jullie je zorgen om jullie financiën na de scheiding?

Ook daar help ik jullie graag mee. De financiën zijn namelijk een belangrijk onderwerp dat aan bod komt tijdens het echtscheidingsproces. De eerste vraag is vaak: wie kan er in de woning blijven wonen? Al jullie financiële vraagstukken zijn bij mij in goede handen. In het verleden heb ik jarenlang in de financiële dienstverlening gewerkt. Mede dankzij deze kennis en ervaring ben ik in staat om jullie hierin stap voor stap te begeleiden.

"Stap voor stap werken we toe naar een nieuwe toekomst voor jullie allebei."

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Als scheidingsbemiddelaar en onpartijdige derde help ik jullie op een gestructureerde manier afspraken te maken. Alle onderwerpen komen hierbij aan bod. Denk aan de woning, het pensioen, partner- en kinderalimentatie én het ouderschapsplan voor de kinderen. Stap voor stap werken we naar een nieuwe toekomst voor jullie beiden. Met een goed, toekomstbestendig en uitvoerbaar convenant leggen we samen een goede basis voor die nieuwe toekomst.

Gratis een vrijblijvend kennismakings
gesprek?

Zijn jullie van plan te gaan scheiden en denken jullie dat ik de juiste mediator voor jullie ben? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mochten jullie nog vragen voor mij hebben, neem dan contact met mij op

Marco van Nus
Scheidingsbemiddelaar

Scheiden met Aandacht® voor jullie persoonlijke situatie. Wij helpen.