Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen.

Bel mij terug
Onze regio's

Altijd een mediator in de buurt

Onze mediators zitten gevestigd in vier hoofdregio's: Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en Overijssel. Wonen jullie verder weg? Ook dan staan we voor jullie klaar. Een persoonlijk gesprek bij jullie thuis of bij ons op kantoor is altijd mogelijk.

Soms is uit elkaar gaan de enige optie. Omdat een scheidingstraject vaak een heftige en emotionele periode is, is het belangrijk dat alles zo goed mogelijk verloopt. Onze mediators realiseren dat samen met jullie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan even verder

Voorkom een vechtscheiding

Jaarlijks vinden er zo’n 70.000 scheidingen plaats. Bij deze scheidingen zijn tienduizenden kinderen betrokken. Een scheiding is altijd erg vervelend voor kinderen, maar het wordt nog erger als een scheiding uitdraait op een vechtscheiding. De kans op een trauma is dan namelijk ontzettend groot. Dit wil je als ouder voorkomen.

Mediator Limburg | Scheiden met Aandacht

Het scheidingstraject

Tijdens het scheidingstraject komt er veel op jullie af. Alle informatie in combinatie met mogelijke emoties, komt de communicatie niet ten goede. Onze mediators creëren rust en ruimte zodat jullie samen kunnen praten. We adviseren jullie en zorgen dat alle belangrijke onderwerpen worden besproken. Vervolgens leggen we de gemaakte afspraken – na jullie goedkeuring –  vast in een echtscheidingsconvenant. Indien er kinderen in het spel zijn, wordt er ook een uitgebreid ouderschapsplan opgesteld. In totaal duurt een scheidingstraject zo’n 3 maanden.

Online scheiden

Willen jullie de scheiding graag zelf regelen, maar wel met de zekerheid dat er geen zaken over het hoofd gezien worden? Dan is online scheiden perfect voor jullie. Tijdens het online scheiden traject hebben jullie twee keer een persoonlijk, online gesprek met een bemiddelaar. Zij heeft aandacht voor jullie situatie en zorgt ervoor dat jullie beiden gehoord worden.

De mediator maakt onder andere een alimentatieberekening volgens de tremanorm, beantwoordt eventuele vragen en noteert afspraken die vervolgens in een (concept) convenant worden gegoten. Nadat jullie het (concept) convenant hebben doorgenomen, plannen we een nieuw gesprek in. We nemen het dan nog eens door zodat jullie er zeker van zijn dat alle gemaakte afspraken erin staan.

Vind een mediator bij jullie in de buurt

Onze mediators zitten gevestigd in vier hoofdregio’s: Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en Overijssel. Een persoonlijk gesprek in die provincies is dus sowieso mogelijk. Wonen jullie wat verder weg? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden scheidingsbemiddeling aan door het hele land.

Neem gerust contact met ons op

We helpen jullie graag
Onze scheidingsbemiddelaars en MfN register mediators staan voor jullie klaar