Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug
Onze regio's

Mediator in Limburg en Noord-Brabant

Scheiden met Aandacht®

Onze mediators door heel Limburg en Noord-Brabant helpen jullie de juiste afspraken te maken én vast te leggen.

Soms is uit elkaar gaan de enige optie. Omdat een scheidingstraject vaak een heftige en emotionele periode is, is het belangrijk dat alles zo goed mogelijk verloopt. Onze mediators in Limburg en Noord-Brabant realiseren dat samen met jullie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees even verder.

Voorkom een vechtscheiding met onze mediator Limburg

Jaarlijks vinden er zo’n 70.000 scheidingen plaats. Bij deze scheidingen zijn tienduizenden kinderen betrokken. Een scheiding is altijd erg vervelend voor kinderen, maar het wordt nog erger als een scheiding uitdraait op een vechtscheiding. De kans op een trauma is dan namelijk ontzettend groot. Dit wil je als ouder natuurlijk voorkomen. Maar hoe doe je dat? Onze mediator Limburg helpt jullie hierbij.

Een mediator in de buurt: van Venlo tot Maastricht

Scheiden is al lastig genoeg. En dus hebben wij mediators verspreid door heel Limburg. Van Venlo tot Maastricht en van Weert tot Roermond. Wij begrijpen dat een persoonlijk gesprek soms erg prettig kan zijn. We hebben daarom óók een mediator in Nederweert, Sittard, Echt, Heerlen, Brunssum, Sint Odiliënberg en Valkenburg. Eén ding is zeker: er is altijd een mediator bij jou in de buurt. Online scheiden is natuurlijk mogelijk in heel Nederland.

Mediator Limburg | Scheiden met Aandacht

Onze mediators in Noord-Brabant

Naast Limburg, zijn wij ook actief als mediator in Noord-Brabant. We komen graag bij jullie thuis, maar ook een afspraak op een andere locatie is mogelijk. Gaan jullie scheiden en hebben jullie kinderen? Dan is het van belang om gedurende het traject rekening met hen te houden. Onze mediator in Eindhoven en omgeving helpt jullie om afspraken te maken waar jullie beiden achter staan. Samen vermijden jullie een loyaliteitsconflict.

Onze mediator in Noord-Brabant adviseert jullie en zorgt ervoor dat alle belangrijke onderwerpen worden besproken.

Het scheidingstraject

Tijdens het scheidingstraject worden jullie door onze mediator Noord-Brabant overspoeld met informatie. Dit in combinatie met mogelijke emoties, verslechtert de communicatie. Een goede communicatie is echter van belang bij het maken van goede afspraken.

Onze mediators door Noord-Brabant creëren rust en ruimte zodat jullie samen kunnen praten. We adviseren jullie en zorgen dat alle belangrijke onderwerpen worden besproken. Deze afspraken worden na jullie goedkeuring vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Indien er kinderen in het spel zijn, wordt er ook een uitgebreid ouderschapsplan opgesteld. In totaal duurt een scheidingstraject zo’n 3 maanden.

Mediator Noord-Brabant | Scheiden met Aandacht

Mediator in Eindhoven en omgeving

Wij zorgen voor een prettig scheidingstraject in heel Noord-Brabant. Van Valkenswaard tot Helmond en van Veldhoven tot Deurne. En dat is niet alles. We hebben ook een mediator in Eindhoven, Geldrop, Son, Son en Breugel, Best en Asten. In heel Noord-Brabant staan wij voor je klaar. Onze deskundige bemiddelaars nemen jullie aan de hand en zorgen dat alle stappen in het traject op een goede manier doorlopen worden. De persoonlijke gesprekken vinden plaats bij jullie thuis óf bij ons op kantoor. Het is maar net waar jullie de voorkeur aan geven.

 

Maak kennis met onze mediator

Limburg en Noord-Brabant

Fania Koppen is mediator Limburg en Noord-Brabant bij Scheiden met Aandacht®. Als moeder van drie dochters begrijpt zij als geen ander dat jullie je zorgen maken over wat de scheiding voor jullie kinderen betekent én wat de gevolgen voor hen zijn. Fania begeleidt jullie graag stap voor stap om het scheidingstraject zowel voor jullie als de kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen.