Mediator Veldhoven: hulp bij echtscheidingen | Scheiden met Aandacht   

Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug
Scheiden met Aandacht

Mediator Veldhoven

Wij helpen.

Helaas kunnen we het niet mooier maken dan het is, scheiden kost geld. Onze mediator Veldhoven helpt jullie de juiste afspraken te maken en vast te leggen.

Wanneer jullie besluiten te gaan scheiden komt er veel op jullie af. In deze heftige periode is het nodig om belangrijke financiële, praktische en fiscale zaken regelen. Steeds meer mensen kiezen voor mediation om ervoor te zorgen dat het scheidingstraject voorspoedig verloopt. Zijn jullie opzoek naar een mediator in de omgeving Veldhoven? Dan zijn jullie bij ons aan het goede adres.

Een vlot scheidingstraject dankzij onze Mediator Veldhoven

De bemiddelaar stemt begeleiding af op jullie persoonlijke situatie. Tijdens verschillende gesprekken komen alle onderwerpen aan bod. Door de deskundige ervaring en begeleiding van onze mediator maken jullie in relatief korte tijd (zo’n drie maanden) houdbare afspraken voor in de toekomst.

mediator-tegelen

Voorkom een vechtscheiding met onze Mediator Veldhoven

Tijdens de scheiding is het van belang om afspraken te maken waar jullie beiden achter staan. Op die manier creëren jullie ruimte om naar de toekomst te kijken. Onze mediator helpt jullie. Zij kijkt naar de belangen van jullie allebei. Daarnaast adviseert en begeleidt ze jullie bij het maken van acceptabele en goede afspraken.

Aandacht voor emoties

Bij een scheiding komen vaak emoties kijken zoals onzekerheid, woede en verdriet. Deze emoties staan mogelijk jullie communicatie in de weg. Daarom besteed de mediator ook aandacht aan jullie emoties. Aan de ene kant zorgt ze ervoor dat de emoties geuit kunnen worden, aan de andere kant zorgt ze ervoor dat ze niet de overhand gaan nemen.

Maak kennis met onze mediator Veldhoven

Maak kennis met Heidi Konings, mediator in Veldhoven. Voorheen werkte Heidi als financieel adviseur. Haar specialiteit: de financiële afwikkeling van echtscheidingen. Dankzij haar kennis en ervaring is zij in staat jullie optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het scheidingstraject. Vrijblijvend kennismaken met Heidi? Of graag meer informatie ontvangen over mediation in Brabant? Neem gerust contact met ons op per mail of bel eventjes.