Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen.

Bel mij terug
Scheiden met Aandacht®

Mediator Veldhoven

Wij helpen.

Scheiden is al lastig genoeg. Daarom bieden wij mediation in iedere regio. Onze mediator Veldhoven helpt jullie de juiste afspraken te maken en vast te leggen.

Wanneer jullie besluiten te gaan scheiden komt er veel op jullie af. In deze heftige periode is het nodig om belangrijke financiële, praktische en fiscale zaken regelen. Steeds meer mensen kiezen voor mediation om ervoor te zorgen dat het scheidingstraject voorspoedig verloopt. Zijn jullie opzoek naar een mediator in de omgeving Veldhoven? Dan zijn jullie bij ons aan het goede adres.

Een vlot scheidingstraject dankzij onze Mediator Veldhoven

De bemiddelaar stemt begeleiding af op jullie persoonlijke situatie. Tijdens verschillende gesprekken komen alle onderwerpen aan bod. Door de deskundige ervaring en begeleiding van onze mediator maken jullie in relatief korte tijd (zo’n drie maanden) houdbare afspraken voor in de toekomst.

mediator-tegelen

Voorkom een vechtscheiding met onze Mediator Veldhoven

Tijdens de scheiding is het van belang om afspraken te maken waar jullie beiden achter staan. Op die manier creëren jullie ruimte om naar de toekomst te kijken. Onze mediator helpt jullie. Zij kijkt naar de belangen van jullie allebei. Daarnaast adviseert en begeleidt ze jullie bij het maken van acceptabele en goede afspraken.

Aandacht voor emoties

Bij een scheiding komen vaak emoties kijken zoals onzekerheid, woede en verdriet. Deze emoties staan mogelijk jullie communicatie in de weg. Daarom besteed de mediator ook aandacht aan jullie emoties. Aan de ene kant zorgt ze ervoor dat de emoties geuit kunnen worden, aan de andere kant zorgt ze ervoor dat ze niet de overhand gaan nemen.

Onze mediators

Waar je ook woont in Nederland, onze mediators staan voor je klaar

Eindhoven Apeldoorn Deventer Nijmegen Venray Venlo Rotterdam Gorinchem Middelharnis Middelburg Breda Oosterhout Bergen op Zoom Tilburg Vlissingen Den Haag Leiden Hillegom Waddinxveen Amsterdam Amstelveen Almere Lelystad Haarlem Alkmaar Zaandam Hilversum Utrecht Veenendaal Mijdrecht Amersfoort 's-Hertogenbosch Arnhem Enschede Almelo Groningen Drachten Leeuwarden Heerenveen Emmeloord Meppel Steenwijk Emmen Assen Doetichem Zwolle Weert Roermond Maastricht Valkenswaard Oirschot Helmond Veghel

Maak kennis met onze mediator Veldhoven

Fania Koppen is mediator Helmond bij Scheiden met Aandacht®. Als moeder van een dochter begrijpt zij als geen ander dat jullie je zorgen maken over wat de scheiding voor jullie kinderen betekent en wat de gevolgen voor hen zijn. Fania begeleidt jullie graag stap voor stap om het scheidingstraject zowel voor jullie als de kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen.