Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen.

Bel mij terug
Scheiden met Aandacht®

Mediator Venlo

Wij helpen.

Scheiden is al lastig genoeg. Daarom bieden wij mediation in iedere regio. Onze mediator Venlo helpt jullie de juiste afspraken te maken en vast te leggen.

Wanneer jullie besluiten te gaan scheiden komt er veel op jullie af. In deze heftige periode is het nodig om belangrijke financiële, praktische en fiscale zaken regelen. Steeds meer mensen kiezen voor mediation om ervoor te zorgen dat het scheidingstraject voorspoedig verloopt. Zijn jullie opzoek naar een mediator in de omgeving Venlo? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Een vlot scheidingstraject, ook in Venlo

De mediator Venlo stemt begeleiding af op jullie persoonlijke situatie. Tijdens verschillende gesprekken komen alle onderwerpen aan bod. Door de deskundige ervaring en begeleiding van onze mediator maken jullie in relatief korte tijd (zo’n drie maanden) houdbare afspraken voor in de toekomst.

mediator-tegelen

Voorkom een vechtscheiding met onze Mediator Venlo

Tijdens de scheiding is het van belang om afspraken te maken waar jullie beiden achterstaan. Op die manier creëren jullie ruimte om naar de toekomst te kijken. Onze mediator helpt jullie. Zij kijkt naar de belangen van jullie allebei. Daarnaast adviseert en begeleidt ze jullie bij het maken van acceptabele en goede afspraken.

Aandacht voor emoties

Bij een scheiding komen vaak emoties kijken zoals onzekerheid, woede en verdriet. Deze emoties staan mogelijk jullie communicatie in de weg. Daarom besteed de mediator ook aandacht aan jullie emoties. Aan de ene kant zorgt ze ervoor dat de emoties geuit kunnen worden, aan de andere kant zorgt ze ervoor dat ze niet de overhand gaan nemen.

Een mediator neemt een neutrale, onafhankelijke positie in. Hij of zij kiest nooit partij en behartigd de belangen van jullie beiden.

Mediator of advocaat?

Bij een scheiding is het mogelijk allebei een advocaat in de arm te nemen of samen gebruik te maken van een mediator. De ervaring leert dat het inhuren van een advocaat vaak het begin is van een vechtscheiding. Het gevolg? Een lang scheidingstraject met hogere kosten.

Een mediator neemt een neutrale, onafhankelijke positie in. Hij of zij kiest nooit partij en behartigd de belangen van jullie beiden. Hierdoor maken jullie tijdens de bemiddelingssessies goede afspraken waar jullie nu en in de toekomst achterstaan.

Onze mediators

Waar je ook woont in Nederland, onze mediators staan voor je klaar

Eindhoven Apeldoorn Deventer Nijmegen Venray Venlo Rotterdam Gorinchem Middelharnis Middelburg Breda Oosterhout Bergen op Zoom Tilburg Vlissingen Den Haag Leiden Hillegom Waddinxveen Amsterdam Amstelveen Almere Lelystad Haarlem Alkmaar Zaandam Hilversum Utrecht Veenendaal Mijdrecht Amersfoort 's-Hertogenbosch Arnhem Enschede Almelo Groningen Drachten Leeuwarden Heerenveen Emmeloord Meppel Steenwijk Emmen Assen Doetichem Zwolle Weert Roermond Maastricht Valkenswaard Oirschot Helmond Veghel

Maak kennis met onze mediator Venlo

Fania Koppen is mediator in Venlo. Voordat zij zich richtte op mediaton was zij werkzaam als financieel adviseur. De financiële afwikkeling van scheidingen was haar specialiteit. Dankzij alle kennis en ervaring die ze op heeft gedaan is zij in staat jullie van uitstekend advies te voorzien en jullie te helpen in deze moeilijke tijd.