Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen.

Bel mij terug
Scheiden met Aandacht®

Mediator Venray

Wij helpen.

Scheiden is al lastig genoeg. Daarom bieden wij mediation in iedere regio. Onze mediator Venray helpt jullie de juiste afspraken te maken en vast te leggen.

In sommige gevallen is uit elkaar gaan de enige optie. Een scheidingstraject is vaak een heftige en emotionele periode. Een mediator zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt.

Is een mediator verplicht bij een scheiding?

Het is niet verplicht om een mediator in de arm te nemen. Toch zijn er steeds meer stellen die een mediator inschakelen. Een mediator helpt jullie met het maken van houdbare afspraken. Zo sluiten jullie een periode van jullie leven goed af en kunnen jullie in de toekomst ook beter met elkaar omgaan.

Mediator | Scheiden met Aandacht

Wat de mediator Venray voor jullie doet

Tijdens een scheidingstraject komt er veel informatie jullie kant op. In combinatie met mogelijke emoties komt het voor dat de communicatie verslechtert. Echter is een goede communicatie van belang bij het maken van goede afspraken.

De mediator Venray creëert rust en ruimte zodat jullie samen kunnen praten. Zij zorgt ervoor dat alle belangrijke onderwerpen aan bod komen en stelt kritische vragen waardoor jullie vervolgens een weloverwogen besluit kunnen nemen.  Uiteindelijk legt ze alle afspraken vast in het echtscheidingsconvenant. Wanneer er kinderen in beeld zijn helpt de mediator jullie ook bij het opstellen van het ouderschapsplan.

Een scheidingsbemiddelaar creëert rust en ruimte zodat jullie samen kunnen praten. In totaal duurt een scheidingstraject zo’n drie maanden. Gemiddeld zijn er vier tot zes gesprekken nodig om alle afspraken te maken en vast te leggen.

Voorkom een vechtscheiding met de mediator Venray

Jaarlijks vinden er zo’n 70.000 scheidingen plaats. Bij die scheidingen zijn tienduizenden kinderen betrokken. Een scheiding is erg vervelend voor kinderen, maar het wordt nog erger als de scheiding uitdraait op een vechtscheiding. De kans op een trauma is dan ontzettend groot. Als ouder wil je een vechtscheiding voorkomen. Onze mediator Venray helpt jullie daarbij.

Onze mediators

Waar je ook woont in Nederland, onze mediators staan voor je klaar

Eindhoven Apeldoorn Deventer Nijmegen Venray Venlo Rotterdam Gorinchem Middelharnis Middelburg Breda Oosterhout Bergen op Zoom Tilburg Vlissingen Den Haag Leiden Hillegom Waddinxveen Amsterdam Amstelveen Almere Lelystad Haarlem Alkmaar Zaandam Hilversum Utrecht Veenendaal Mijdrecht Amersfoort 's-Hertogenbosch Arnhem Enschede Almelo Groningen Drachten Leeuwarden Heerenveen Emmeloord Meppel Steenwijk Emmen Assen Doetichem Zwolle Weert Roermond Maastricht Valkenswaard Oirschot Helmond Veghel

Maak kennis met onze mediator

Nicole Mollink is mediator bij Scheiden met Aandacht®. Samen met jullie creëert ze inzicht in de situatie. Stap voorstap vertelt ze jullie wat er te wachten staat en helpt ze jullie weloverwogen keuzes te maken. Ze staat klaar voor jullie allebei. Vrijblijvend kennismaken met Nicole? Of graag meer informatie ontvangen over mediation in Maastricht? Neem gerust contact met ons.