Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug

Scheiden met aandacht®

Over ons

Scheiden is al lastig genoeg. Daarom bieden wij mediation. We werken samen met deskundige bemiddelaars die jullie aan de hand nemen en ervoor zorgen dat alle stappen in het scheidingstraject op een goede manier doorlopen worden.

Willen jullie liever de scheiding zelf regelen, maar wel met de zekerheid dat er geen zaken over het hoofd gezien worden? Dan is online scheiden uitermate geschikt voor jullie.

Wij werken daarnaast samen met diverse partners die tijdens het traject aan kunnen haken. Denk aan ondersteuning op het gebied van sociale en emotionele ondersteuning, hulp bij aangifte inkomstenbelasting of hulp bij het in kaart brengen van het pensioen na de scheiding.

MfN Mediationreglement
Toelichting MfN-Mediationreglement

Even voorstellen

Mediator in Limburg en Noord-Brabant

Scheiden is al lastig genoeg. Wij begrijpen dat een persoonlijk gesprek erg fijn is. Daarom hebben wij mediators verspreid door heel Limburg en Noord-Brabant. Van Veldhoven tot Sittard en van Best tot Valkenburg. Ook zijn we direct werkzaam als mediator in Eindhoven, Weert, Geldrop, Deurne, Echt, Nederweert, Son, Son en Breugel en Asten. Online scheiden is natuurlijk mogelijk in heel Nederland. De persoonlijke mediation gesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis. Als jullie het prettiger vinden, is het ook mogelijk om langs te komen bij ons op kantoor. Onze mediator in Helmond, Valkenswaard, Venlo, Roermond, Sint Odiliënberg, Maastricht, Brunssum of Heerlen staat voor jullie klaar.

Onze regio's

Scheiden met Aandacht®

Wij helpen.

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek? Laat dan hier jullie gegevens achter.

Wij zijn er voor jullie en voor jullie kinderen.