Over ons - Scheiden met Aandacht®   

Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug

Scheiden met aandacht®

Over ons

Scheiden is al lastig genoeg. Daarom bieden wij mediation. We werken samen met deskundige bemiddelaars die jullie aan de hand nemen en ervoor zorgen dat alle stappen in het scheidingstraject op een goede manier doorlopen worden.

Willen jullie liever de scheiding zelf regelen, maar wel met de zekerheid dat er geen zaken over het hoofd gezien worden? Dan is online scheiden uitermate geschikt voor jullie.

Wij werken daarnaast samen met diverse partners die tijdens het traject aan kunnen haken. Denk aan ondersteuning op het gebied van sociale en emotionele ondersteuning, hulp bij aangifte inkomstenbelasting of hulp bij het in kaart brengen van het pensioen na de scheiding.

MfN Mediationreglement
Toelichting MfN-Mediationreglement

Even voorstellen

Speciaal aandacht voor jullie in iedere regio en online.

Wij zijn direct werkzaam in de volgende regio’s Veldhoven, Valkenswaard, Geldrop, Eindhoven, Helmond, Venlo, Weert, Nederweert, Roermond, Sittard, Echt, Maastricht en Heerlen e.o. Online scheiden is natuurlijk mogelijk in geheel Nederland, waar wij jullie graag van dienst zijn. De persoonlijke mediation gesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis of als jullie dat prettiger vinden op kantoor in Helmond, Valkenswaard, Venlo of Roermond, Sint Odiliënberg, Brunssum en Maastricht. Willen jullie graag meer weten over onze bemiddelaars? Lees dan hun verhalen hierboven.

Scheiden met Aandacht®

Wij helpen.

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek? Laat dan hier jullie gegevens achter.

Wij zijn er voor jullie en voor jullie kinderen.