Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug

Scheiden met aandacht

Over ons

Scheiden is al lastig genoeg. Wij werken met deskundige bemiddelaars, die jullie aan de hand nemen en ervoor zorgen dat alle stappen in het scheidingstraject op een goede manier doorlopen worden. Zo kunnen jullie later terugkijken op duidelijke afspraken over de kinderen, de woning, het pensioen, het vermogen en de schulden, de onderneming, de alimentatie en de verdeling van de boedel. Afspraken die in de praktijk uitvoerbaar zijn. Dit zorgt voor rust.

Een persoonlijke klik met jullie bemiddelaar is daarbij erg belangrijk. Een bemiddelaar die aandacht heeft voor jullie situatie en kijkt waar jullie behoeften liggen.

Wij werken met MfN geregistreerde bemiddelaars met de accreditatie familierecht en zijn als High Trust organisatie aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Op die manier borgen wij onze kennis en kwaliteit.

Wij werken daarnaast samen met diverse partijen die tijdens het traject aan kunnen haken: zoals

  • Sociaal en emotionele ondersteuning; ook voor jullie kinderen.
  • Hulp bij aankoop, verkoop of behoud van de woning.
  • Hulp bij de aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen van de toeslagen en/of wijzigen van de voorlopige teruggave/aanslag.
  • Hulp bij het in kaart brengen van het pensioen na de scheiding.
  • Hulp bij het wijzigen van de (schade)verzekeringen.

Op die manier helpen en ondersteunen wij jullie.

MfN Mediationreglement
Toelichting MfN-Mediationreglement

Even voorstellen

Speciaal aandacht voor jullie in iedere regio.

Wij zijn werkzaam in de volgende regio’s Veldhoven, Valkenswaard, Geldrop, Eindhoven, Helmond, Venlo, Weert, Nederweert, Roermond, Sittard, Echt, Maastricht en Heerlen e.o. De mediationgesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis of als jullie dat prettiger vinden op kantoor in Helmond, Valkenswaard, Venlo of Roermond, Sint Odiliënberg, Brunssum en Maastricht. Willen jullie graag meer weten over onze bemiddelaars? Lees dan hun verhalen hierboven.

Onze werkwijze en stappenplan

Scheiden met Aandacht

Wij helpen.

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek? Laat dan hier jullie gegevens achter.

Wij zijn er voor jullie en voor jullie kinderen.