Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug
Terug naar overzicht Over ons

Fania Koppen staat voor jullie klaar

Even voorstellen..

Mijn naam is Fania Koppen en ik ben werkzaam als mediator in de regio Helmond, Eindhoven, Geldrop, Roermond, Venlo, Weert, Veldhoven, Valkenswaard en Nederweert. Voordat ik mediator werd, heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt als financieel adviseur met als specialiteit echtscheidingen. Mede dankzij de kennis en ervaring die ik daarin heb opgedaan, ben ik in staat om jullie stap voor stap te begeleiden in het emotionele traject waar jullie voor staan.

Mediation, hoe werkt dat?

Ooit hebben jullie voor elkaar gekozen, nu gaan jullie uit elkaar. Deze keuze heeft echter wel financiële en juridische gevolgen. Wederzijds respect is de basis voor mediation. Als echtscheidingsmediator ben ik een neutraal persoon die geen partij kiest voor jou of je partner. Vanuit een neutraal oogpunt kijk ik naar de problemen die optreden tijdens de echtscheiding. Samen zullen we kijken naar wat in jullie situatie de beste oplossing is. Het gaat erom dat jullie beiden  je goed voelen bij de gemaakte afspraken en dat de afspraken gericht zijn op de toekomst.

Onderwerpen

Tijdens de gesprekken komen dan vragen aan bod als: Wat doen we met het huis? Hoe zit het met ons spaargeld… en het pensioen? Als moeder van drie dochters kan ik me goed voorstellen dat je je zorgen maakt over wat de scheiding met je kind doet. Daarom besteden we ook uitgebreid aandacht aan wat het voor jullie kinderen betekent en hoe een optimaal ouderschapsplan er voor jullie uit ziet.

"Scheiden is al lastig genoeg. Wij helpen."

Resultaat

We werken samen aan een uitvoerbaar convenant met heldere afspraken. Op die manier leggen jullie een goede basis voor een nieuwe toekomst. Een wezenlijk verschil ten opzichte van een scheiding via een advocaat, die alleen vecht voor jouw belangen.

Gezamenlijke kennismaking

Voor vragen of het maken van een afspraak voor een gezamenlijk kennismakingsgesprek, kunnen jullie contact met mij opnemen op onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jullie op. Het is mogelijk dat jullie de voorkeur hebben om bij mij op kantoor langs te komen. Willen jullie dat ik bij jullie thuis langs kom? Dit is natuurlijk ook mogelijk!

Mijn gesprekslocaties

 • Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond
 • Burgemeester Houbenstraat 2, 5913 XD Venlo
 • Boven de Wolfskuil 3, 6049CV, Roermond

Mochten jullie nog vragen voor mij hebben, neem dan contact met mij op

Fania Koppen
Scheidingsbemiddelaar

Scheiden met Aandacht® voor jullie persoonlijke situatie. Wij helpen.

  Mediator in Limburg en Noord-Brabant

  Scheiden is al lastig genoeg. Wij begrijpen dat een persoonlijk gesprek erg fijn is. Daarom hebben wij mediators verspreid door heel Limburg en Noord-Brabant. Van Veldhoven tot Sittard en van Best tot Valkenburg. Ook zijn we direct werkzaam als mediator in Eindhoven, Weert, Geldrop, Deurne, Echt, Nederweert, Son, Son en Breugel en Asten. Online scheiden is natuurlijk mogelijk in heel Nederland. De persoonlijke mediation gesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis. Als jullie het prettiger vinden, is het ook mogelijk om langs te komen bij ons op kantoor. Onze mediator in Helmond, Valkenswaard, Venlo, Roermond, Sint Odiliënberg, Maastricht, Brunssum of Heerlen staat voor jullie klaar.

  Onze regio's

  Mijn collega's