Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Bel mij terug
Terug naar overzicht Over ons

Nicole Mollink staat voor jullie klaar

Even voorstellen..

Mijn naam is Nicole Mollink, scheidingsbemiddelaar en Register mediator. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn hobby’s zijn hardlopen en paardrijden. Ik ben zeer gedisciplineerd en gedreven. Ik probeer altijd het beste uit mijzelf en anderen te halen. Ik vind het mooi te ervaren dat ik jullie in een moeilijke periode in jullie kracht kan zetten. Telkens blijkt dat met de juiste hulp iedereen tot veel goeds in staat is. Hierdoor zijn jullie in staat de oude situatie af te sluiten en een nieuwe start te maken met jullie nieuwe leven.

Willen jullie er samen uit komen?

Ik help jullie weer grip krijgen op jullie leven. In samenwerking met jullie creëer ik inzicht in jullie situatie. Dit doe ik met behulp van een duidelijk stappenplan. Ik bespreek de fiscale en juridische (on)mogelijkheden. Ik geef goede voorlichting, waardoor jullie weloverwogen keuzes kunnen maken. Verder zorg ik voor een goede afstemming tussen jullie. Ik ben er voor jullie allebei.

Mediation bij een scheiding | Scheiden met Aandacht

Maken jullie je zorgen om jullie huisvesting na de scheiding?

Dan is het goed te weten dat ik met ervaren hypotheekadviseurs samenwerk die jullie in een vroegtijdig stadium de woonmogelijkheden in kaart kan brengen. Jullie wensen worden in kaart gebracht en meteen vertaald naar mogelijkheden.

"Een scheiding betekent onrust, een onzekere toekomst. Hoe nu verder? Door de scheiding goed te regelen kunnen jullie je weer richten op de toekomst. Dat gaan jullie bij mij ervaren."

Hebben jullie kinderen?

Daar schenk ik extra aandacht aan. Een concreet ouderschapsplan zorgt voor een goede basis voor de toekomst van de kinderen. Dit heeft ook invloed op een nieuwe start en goede toekomst voor jullie.

Gratis een vrijblijvend kennismakings
gesprek?

Zijn jullie van plan te gaan scheiden en wil je weten of ik de juiste mediator voor jullie ben? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Mijn gesprekslocaties:

Pastoor Siebenstraat 11, 6077AJ Sint Odiliënberg

Mochten jullie nog vragen voor mij hebben, neem dan contact met mij op

Nicole Mollink
Scheidingsbemiddelaar

Scheiden met Aandacht® voor jullie persoonlijke situatie. Wij helpen.

    Mediator in Limburg en Noord-Brabant

    Scheiden is al lastig genoeg. Wij begrijpen dat een persoonlijk gesprek erg fijn is. Daarom hebben wij mediators verspreid door heel Limburg en Noord-Brabant. Van Veldhoven tot Sittard en van Best tot Valkenburg. Ook zijn we direct werkzaam als mediator in Eindhoven, Weert, Geldrop, Deurne, Echt, Nederweert, Son, Son en Breugel en Asten. Online scheiden is natuurlijk mogelijk in heel Nederland. De persoonlijke mediation gesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis. Als jullie het prettiger vinden, is het ook mogelijk om langs te komen bij ons op kantoor. Onze mediator in Helmond, Valkenswaard, Venlo, Roermond, Sint Odiliënberg, Maastricht, Brunssum of Heerlen staat voor jullie klaar.

    Onze regio's

    Mijn collega's